Kpinformation

Informativa sulla Integritet
2016fotbollslag.com respektera integriteten hos våra besökare / kunder, vilket är oerhört viktigt för oss. Vi tar din online-säkerhet på allvar. För att bättre kunna hjälpa dig och få dig att förstå hur informationen används på vår sida, har vi förklarat vår sekretesspolicy nedan.
1.Det information vi samlar in
Vi anser att det är viktigt för dig att veta vilken typ av information som vi samlar in när du använder vår webbplats. Informationen inkluderar ditt e-post, namn, företagets namn, Gatuadress, postnummer, ort, land, telefonnummer, lösenord och så vidare. Vi samlar in denna information på flera olika sätt; till att börja med, använder vi cookies som behövs för att sammanställa och samlade icke-personligt identifierbar information om besökare på vår webbplats. Personligt identifierbar information består av information som är unik för dig såsom kreditkortsnummer och bankkontonummer. Informationen är unik för dig.
2.Den användning av information
Hjälp oss att göra denna webbplats lättare för dig att använda genom att inte behöva mata in information mer än en gång.
Hjälper dig att snabbt hitta information, produkter och tjänster.
Hjälper oss att skapa innehåll på denna webbplats som är mest relevanta för dig.
Varna dig för ny information, produkter och tjänster som vi erbjuder.
Registrering och beställning:
Under registreringen kommer du att uppmanas att ange ditt namn, leverans- och faktureringsadress, telefonnummer, e-postadress och kreditkortsnummer. Dessutom kan vi också be dig om ditt land, så att vi kan följa gällande lagar och förordningar, och vi kan också be om ditt kön. Dessa typer av personuppgifter används för fakturering, för att uppfylla dina beställningar, för att kommunicera med dig om din beställning och vår webbplats och för interna marknadsföringssyfte. Om vi ​​stöter på ett problem vid behandlingen av din order, kan vi använda den personliga information du ger oss med att kontakta dig.
E-postadresser:
Du registrerar dig för beställning och mottagning av fria reklam meddelanden; Vi meddelar dig när vi får nya märken eller nya produkt stilar; att få teser fantastiska erbjudanden, du bara registrera dig för vårt e-postnyhetsbrev. Ditt deltagande i en tävling är helt frivilligt, och du kan välja om de vill delta och lämna information till oss.
3. Sekretess Säkerhet
Vi kommer inte att sälja (eller handel eller hyra) personligt identifierbar information till andra företag som en del av vår ordinarie verksamheten. Vi använder det senaste inom krypteringsteknik och alla anställda att vi inte anställer måste underteckna ett sekretessavtal som förbjuder dem från att avslöja någon information som arbetstagaren har tillgång till, vare sig andra personer eller enheter.
Vilken typ av e-post skickar du till kunden?
Vi skickar varierat utbud av hjälp e-innehåll till våra kunder som kan innehålla följande: Transaktions e-postmeddelanden som inkluderar beställningsinformation, sjöfart och leverans anmälningar, Vecko Erbjudanden, Specialerbjudande, exklusiva erbjudanden, tävlingar, giveaways och speciella aktiviteter.
Hur avregistrerar jag mig?
Du kan avsluta prenumerationen genom att klicka på länken från alla e-nyhetsbrev eller din personliga prenumerera inställningen efter loggat in.
Tillbaka