Frakt & Returer

Sändning & bruk
1. Vi sänder över hela världen. Bara köpa och njuta av vår stor tjänst, vi skickar direkt till din dörr.
2. Vår handläggningstid är 1-4 affärsdagar, efter din betalning har behandlats, kommer ett spårningsnummer (i förekommande fall) lämnas till dig efter det. Fraktavgifterna beror på vikten av dina objekt tillsammans med destination. Vi tar mycket låga fraktavgifter för våra kunder att spara ännu mer pengar.
3. Vi erbjuder frakt försäkring för att skydda ditt paket mot förlorade eller skadade försändelser. För alla frågor som rapporterats, kommer vi att bidra till att omedelbart lösa dina problem.
4.Flat Rate Shipping tar ungefär 7 till 25 affärsdagar för att nå destinationsländer i världen. Men regionala variationer gäller som ligger utanför vår kontroll så vi ber våra kunder att ha tålamod.
a) För USA, Kanada, Australien kunder, det tar ca 7 till 14 affärsdagar.
b) För Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, och de flesta andra europeiska länder, kan det ta 7 till 25 affärsdagar.
c). För kunder i Sydamerika, kan det ta 15 till 30 affärsdagar.
d). För andra länder, kan det ta 15 till 25 affärsdagar.
5. För Standard Rate Shipping, vanligtvis tar det 6 -10 affärsdagar till mest destinationsländerna i världen. Spårningen numrerar kommer vanligtvis att vara spårbar på respektive kuriren webbplats 1 till 2 dagar efter att vi har skickat varorna. Ibland kan det uppstå en viss fördröjning innan paketet (s) blir spårbar medan de är inloggade av respektive rederi. Detta ligger utanför vår kontroll så vi ber våra kunder att ha tålamod.
6. För Expedited Rate Shipping, vi sänder vid DHL, UPR eller annan snabbare leverans, beroende på var du befinner dig, Sändningstiden är 3 - 7 arbetsdagar.
Vänligen notera:
Vad är objekt handläggningstiden?
Efter din beställning har mottagits, kommer varje objekt under strikt kvalitetskontroll för att säkerställa produktens kvalitet. Observera att olika objekt är föremål för olika handläggningstider. I allmänhet är den genomsnittliga handläggningstiden 4 arbetsdagar (ca); Detta är dock beroende av objektets lagerstatus. För små mängd beställningar, är handläggningstiden 2-7 arbetsdagar medan stora mängder kan ta cirka 3-7 affärsdagar för att bearbeta.
1. På grund av tullklaretider blir längre, har Standard Rate Shipping och Hong Kong Post gånger drabbats.
2. De årliga kinesiska helgdagar: kinesiska nyåret (vanligtvis i februari), Labor Day (1: a maj varje år), kinesiska nationaldagen (1 oktober varje år). Observera att alla leveranstider kommer att påverkas under dessa tider på året som tjänsten från alla våra leverantörer och logistikoperatörer kommer att störas. Det finns ofta en fördröjning av 3-4 dagar och ibland längre. Vi ber om ursäkt för eventuella förseningar orsakade under dessa perioder och ber våra kunder att ha tålamod.
3. Behandling tid: För att garantera kvaliteten på produkterna, fashionjewelry9.com måste förbereda dina varor innan de sänds ut. Vi utför strikt kvalitetskontroll för de produkter och försiktigt paketera dina objekt.
4. På grund av vikten och storleksgräns på poster som följer av Hong Kong postar, inte alla objekt är berättigade. Vissa objekt kan endast skickas från Standard Rate Shipping och Expedited Rate Shipping. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.
Tillbaka